Yes-we-do

Lokale Fondsen voor Roojer ideeën !

Sinds 1998 is ‘t Roojer Dorpsfonds een begrip in Stramproy. Het doel van oprichting was én is om de organisatie van bijzondere gebeurtenissen en/of activiteiten door verenigingen in Stramproy financieel te ondersteunen. Mede dankzij de aanhoudende steun van onze sponsors en anonieme begunstigers, kan ’t Roojer Dorpsfonds al vele jaren verenigingen uit Stramproy daadwerkelijk een financieel steuntje in de rug geven.

Sinds 2014 ontvangt ’t Roojer Dorpsfonds (vrijblijvende) informatie en nieuwsbrieven van Lokale Fondsen Nederland.

Het bestuur van Stichting ’t Roojer Dorpsfonds heeft samen met de Stichting Dorpsraad Stramproy bekeken hoe actuele subsidiemogelijkheden voor Roojer verenigingen en personen ingewonnen kunnen worden.

Er zijn immers vele goede initiatieven, maar het ontbreekt de bestuurders of andere betrokkenen aan kennis en kunde. Men is zich vaak niet bewust welke subsidiepotjes ‘aangesproken’ kunnen worden. Op momenten dat dit wel duidelijk is, ontbreekt het regelmatig aan ervaring om een subsidie-aanvraag correct en volledig in te vullen.

Vanuit deze gedachte is er contact gelegd met Jan Levels; een persoon in Stramproy die een brede ervaring heeft met het genereren van financiële middelen voor diverse (buurt-)projecten. Naast contacten met Lokale Fondsen, heeft Jan ook een brede visie op zaken als crowdfunding, lokale sponsoring, innovatieve ideeën, etc.

Onder de naam “Yes-we-do” is Jan actief in Stramproy (en omstreken) voor fondsenwerving.

Jan heeft positief gereageerd op de vraag of er voor hem wellicht een rol is weggelegd bij het aanboren van financiële middelen voor velerlei projecten. Jan wil zijn kennis en kunde inzetten voor de Roojer gemeenschap. Niet overnemen, maar de weg wijzen en ondersteunen.

Jan assisteert graag, om bestuurders in het juiste spoor te krijgen. Indien uw vereniging of stichting de expertise van Jan gedurende het gehele traject wenst, in feite grotendeels het traject daar laat uitvoeren, zal Jan hiervoor een vergoeding in rekening brengen.

Dus: bent u (bestuurs)lid van een vereniging, en spreekt bovenstaande u aan ?
Heeft u misschien al gedachten over een project, een idee, een evenement of iets te organiseren ?
Wilt u iemand helpen of zelf hulp nodig bij het verzilveren van uw droom, neem dan gerust eens contact op met Jan Levels via: levelsfondsenwerving@gmail.com of 06-11095654.

Jan staat u graag te woord en zal, geheel vrijblijvend, met u de mogelijkheden bespreken.

Wij wensen u veel succes met het uitwerken en organiseren van alle (nieuwe) initiatieven ! En uiteraard blijven wij als ’t Roojer Dorpsfonds en Dorpsraad Stramproy u graag van dienst met de inmiddels bekende middelen.

 

Top