Rabo ClubSupport 2021 en ‘t Roojer Dorpsfonds

In de periode van 4 tot 25 oktober 2021 mogen alle leden van de Rabobank Weerterland en Cranendonck weer hun stem uitbrengen op verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Op die manier kan de betreffende vereniging of stichting een deel van het door de Rabobank beschikbaar gestelde bedrag verkrijgen.

Om deze financiële ondersteuning voor de Stramproyer gemeenschap zo hoog mogelijk te laten zijn heeft ook ’t Roojer Dorpsfonds zich aangemeld. Ieder lid van de Rabobank mag 5 stemmen uitbrengen, met een maximum van 2 per vereniging.

’t Roojer Dorpsfonds wil geen rest-stemmen verloren laten gaan en biedt daarom de mogelijkheid om eventueel een (laatste) stem op het Dorpsfonds uit te brengen.

De gelden die ‘t Roojer Dorpsfonds ontvangt komen uiteraard weer ten goede aan de gemeenschap van Stramproy via de weg van de bekende jaarlijkse premietoekenning en/of garantiestelling.

Het bestuur van ’t Roojer Dorpsfonds wil in deze benadrukken dat het geenszins de bedoeling is de stemmen voor andere deelnemers in te pikken en hun daarmee te benadelen.

Het motto is: hoe meer stemmen voor Rooj, hoe beter !

Klik hier om te stemmen. Stemmen kan van maandag 4 tot maandag 25 oktober.

Rabobank ClubSupport 2020

 

Top